top of page

Wat klanten zeggen

Je bent een hele fijne gesprekspartner. Je luistert goed en terwijl we voor mij ogenschijnlijk een gewoon gesprek voeren, haal jij heel goed de essentie er uit. Daarnaast ben je praktisch, pragmatisch en pas je verschillende technieken toe om ervoor te zorgen dat ik helder krijg waar het precies aan schort. Je houdt professionele afstand en daarnaast voelt de samenwerking/begeleiding heel gelijkwaardig. Je gaat echt naast me staan en kijken hoe je me een nieuwe stap kunt laten zetten. Als ik teveel in mijn hoofd zit, doe je een oefening waarbij ik weer bij mijn gevoel kom. En andersom. Je laat me verschillende perspectieven ervaren. 
Dit ondersteunt mij in de maken van de juiste keuzes. Je werkwijze past bij mij en spreekt me erg aan.

Adviseur, onderwijsinstelling

Je hebt een fijne, rustige open houding, je hebt snel inzicht in complexe situaties, stelt op de juiste momenten verhelderende vragen. Je bent heel concreet wanneer je een bepaalde benadering niet zinvol vindt, dit kan echt verhelderend werken, is soms een goede spiegel die aanzet tot nadenken en dingen van een andere kant bekijken. Je komt met zinvolle en concrete suggesties om ‘echt’ stappen te kunnen zetten op weg naar verandering, geeft direct concrete informatie of zorgt zelf dat er contact wordt gelegd. Jouw voorbeeld is in actie komen, op een zinvolle manier, wat heel motiverend werkt. Het was voor mij erg waardevol.
 

Projectmedewerker

We hebben een duidelijk filosofische insteek in het

loopbaantraject, en je hebt veel kennis van goede adviezen. We hebben bijzonder interessante gesprekken. Mijn doel is helder te krijgen wie mijn ware ik is, en wat daar qua werk bij past. Moet ik iets anders gaan doen? Zit ik goed? Hoe kan ik mezelf accepteren? Geen makkelijke vragen, geen makkelijke antwoorden. Maar ik heb wel het gevoel dat de gesprekken en uitkomsten daarvan helpen.

Medewerker onderwijsinstelling

Ze luistert echt, is betrokken, ik voel me vrij te zeggen wat me bezig houdt, ze neemt ruim de tijd, gebruikt leuke, verrassende inzichtgevende tools, houdt me de spiegel voor, helpt me duidelijk te krijgen wat ik wel en niet moet willen/ doen en weet me in beweging te brengen en daadwerkelijk zelf stappen te zetten, me over drempels heen te helpen.

Docent Hanzehogeschool

Op de mens gericht. Goed en snel beeld van kwaliteiten van iemand. Kan goed focussen op kernzaken. Veel kennis van de markt en alle facetten die spelen. Praktisch, creatief, resultaatgericht. Biedt ruimte voor  ontplooiingsmogelijkheden client. Oog en feeling voor win win situaties. Communicatief zeer sterk met veel gevoel. Goed inlevingsvermogen. Warm en prettig in omgang.

Ondernemer

bottom of page